Salesperformers.NL

Salesperformers.NL is specialist op het gebied van Recruitment & Development van Sales Professionals. Ondersteund door jarenlange sales ervaring, uitgebreide recruitment expertise en specialistische sales trainers werft, selecteert en ontwikkelt Salesperformers.NL met succes professionele Sales experts.

Het vinden en succesvol begeleiden van de juiste medewerkers is geen eenvoudige zaak en vraagt om gespecialiseerde kennis, ervaring, een objectieve selectiemethodiek en een uitgebreid netwerk. De consultants van Salesperformers.NL zijn meer dan 15 jaar werkzaam in sales en/of sales management. Daarnaast verzorgen zij nationaal en internationaal, toonaangevende commerciële trainingen in verschillende markten en uiteenlopende branches. Kandidaten worden bekeken vanuit een sales bril hetgeen de beste matches oplevert.

Waar anderen stoppen, gaat Salesperformers.NL verder...
Naast onderscheidende recruitmentdiensten houdt Salesperformers.NL zich bezig met de training en ontwikkeling van de geselecteerde kandidaten nadat ze zijn gestart. Iedere nieuwe sales medewerker heeft bij de start een aantal essentiële ontwikkelpunten. Het gaat er immers om dat de nieuwe medeweker zo snel mogelijk volledig inzetbaar is en snel rendement oplevert. En daar is naast het vinden van de juiste kandidaat ook ontwikkeling en begeleiding voor nodig. Het begeleiden, trainen en coachen van de nieuwe medewerker gedurende het eerste jaar zorgt voor een snelle, succesvolle integratie en het gewenste rendement, zowel op korte als op lange termijn. Recruitment & Development gaan hand in hand. Salesperformers.NL gaat voor optimaal rendement. 1+1=3