SalesTraineeship

Wat houdt het Sales Traineeship in?
Als Sales trainee neem je deel aan het unieke jaarprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor en met Konica Minolta. Binnen dit programma krijg je diverse trainingen, van producttrainingen, gericht op de verschillende Document Solutions producten die Konica Minolta te bieden heeft, tot diepgaande sales trainingen.
Je krijgt hierbij bijzonder effectieve, specialistische tools aangereikt om jouw persoonlijke sales kwaliteiten te vergroten.

Het Traineeship bestaat uit een evenwichtig programma waarin je zeer praktijkgericht wordt getraind en begeleid. Je zult direct samenwerken met de andere accountmanagers binnen jouw team. Vanaf dag 1 ga je aan de slag als een volwaardig collega en word je direct voorzien van alles wat je nodig hebt.

Wat bieden we jou?
Dit Sales Traineeship is op unieke wijze opgezet vanuit de overtuiging dat iemand met het geschikte sales DNA onherroepelijk succesvol zal zijn als de juiste voorwaarden en omgeving gecreëerd worden. De juiste kandidaat krijgt van Salesperformers.NL en de Konica Minolta partner het volledige vertrouwen.
De Konica Minolta partner biedt de trainees een arbeidscontract voor een jaar met een goed, marktconform vast salaris en interessante variabele beloningen. Om je sales functie goed uit te kunnen voeren horen hier vanzelfsprekend ook extra arbeidsvoorwaarden bij zoals een laptop, een smartphone en een lease auto.

Wie worden geselecteerd?
Voor het Konica Minolta Sales Traineeship 2015 zijn wij op zoek naar ambitieuze, commerciële toptalenten die zich door niets of niemand laten tegenhouden. Sales driven winnaars vol ambitie, enthousiasme en scoringsdrang! Ben jij zo’n toptalent en klaar voor de uitdaging of a lifetime? Meld je dan meteen aan voor het Traineeship via het aanmeldingsformulier.

En dan? Sales Master
Na het 1-jarige programma tot Sales professional biedt Salesperformers.NL je de gelegenheid deel te nemen aan het Sales Master programma. Dit programma biedt een specialistische verdiepingsslag waarmee je je nog verder ontwikkelt tot een succesvolle sales expert. De sales trucs en handvatten die je het eerste jaar hebt geleerd worden in het Master programma fijn geslepen tot jouw eigen individuele werkwijze. Je verkrijgt een soepel automatisme waardoor het verkopen je steeds gemakkelijker en natuurlijker afgaat.