Konica Minolta

Als wereldwijde aanbieder van documentoplossingen streeft Konica Minolta er continu naar om producten, oplossingen en diensten aan te bieden die ondernemingen in staat stellen om successen te behalen. De nadruk ligt daarbij op documentmanagement in kantoor- en productieomgevingen.

Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Daarbij maakt Konica Minolta zich continu hard voor een gezondere leefwereld en een beter milieu. Ook het bieden van gebruiksgemak en dataveiligheid heeft een hoge prioriteit bij Konica Minolta.

Konica Minolta en haar partners
Konica Minolta streeft ernaar haar klanten in staat te stellen om informatie op een duurzame en innovatieve manier uit te wisselen en te gebruiken, zodat medewerkers hun taken naar beste vermogen kunnen uitvoeren.
Om de markt uitgebreid te faciliteren met het brede aanbod van innovatieve Konica Minolta producten werkt Konica Minolta samen met verschillende partners. Zij ondersteunen deze partners op diverse manieren. Zoals door het leveren van productinformatie en trainingen.

Door middel van het Sales Traineeship ondersteunt Konica Minolta haar partners nu ook met de recruitment & development van professionele Sales experts.